תבשיל לוביה עם בשר ראש עגל וריאות:
מצרכים:
1 ק"ג בשר ראש כבש
חצי ק"ג ריאות עגל
1 ק"ג שעועית לבנה קטנה
4 ראש בצל
מלח,פלפל,מרקעוף,כורכום
אופן ההכנה:
אחרי שתיפה טובה של הבשר וריאות מרתיחם אותם עד שיוצא קצף וכל הליכלוך יוצא מהבשר.שופחים את המים ושותפים שוב .
לוקחים סיר חותכים בצל לקוביות ומתגנים את הבצל ,מוסיפים את בשר ראש,ומתגנים,מוסיפים את קוביות ריאות ומתגנים יחד,מוסיפים מלח,פלפל,כורכום,מרק עוף ,מערבבים עד שהצבע של כל התבשיל נהיה אחיד ,מוסיפים כ 3ליטר מים מבשלים כ20 דקות,מוסיפים את השעועית הלבנה לסיר ומביאים שוב לרתיחה,מורידים אש ומבשלים בבישול איטי כ3 שעות,ומגישים.
בתיאבון וחג שמח
שחרזאד אוכל ביתי של העם