מתכון ארוחת חג ראש השנה

תבשיל לוביה עם  בשר ראש עגל וריאות:

מצרכים:

1 ק"ג בשר ראש כבש

חצי ק"ג ריאות עגל

1 ק"ג שעועית לבנה קטנה

4 ראש בצל

מלח,פלפל,מרקעוף,כורכום

אופן ההכנה:

אחרי שתיפה טובה של הבשר וריאות מרתיחם אותם עד שיוצא קצף וכל הליכלוך יוצא מהבשר.שופחים את המים ושותפים שוב .

לוקחים סיר חותכים בצל לקוביות ומתגנים את הבצל ,מוסיפים את בשר ראש,ומתגנים,מוסיפים את קוביות ריאות ומתגנים יחד,מוסיפים מלח,פלפל,כורכום,מרק עוף ,מערבבים עד שהצבע של כל התבשיל נהיה אחיד ,מוסיפים כ 3ליטר מים מבשלים כ20 דקות,מוסיפים את השעועית הלבנה לסיר ומביאים שוב לרתיחה,מורידים אש ומבשלים בבישול איטי כ3 שעות,ומגישים.

בתיאבון וחג שמח

שחרזאד אוכל ביתי של העם

אהבתם את המתכון, שתפו...

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest

השאירו תגובה

מתכונים נוספים שאוליי יענינו אותך

דילוג לתוכן